Köp kreditupplysning

Från 29 kr

Ta kreditupplysning på över 1 miljon företag. Köp och betala enkelt med Swish eller kort.

Du hittar alla svenska aktiebolag, ekonomiska föreningar, samfälligheter, bostadsrättsföreningar med mera. Ladda ner rapporten direkt.

Sök företag här

Köp Kreditupplysning

Från 29 kr/styck ex.moms

  • Se betalningsanmärkningar
  • Se skuldsaldo
  • Risk och klassning
  • Dagsfärsk information
  • Omedelbar leverans
  • Du är anonym
VISA Mastercard Swish

Betalningsalternativ

Du kan betala med kort eller Swish. Leverans sker direkt.

Behöver du ett abonnemang?

Kreditupplysningar i Kreditrapporten

Kreditupplysning Företag

Kreditrapporten erbjuder professionell kreditupplysning som ger företagare en tydlig insyn i ett företags ekonomi och historik. Vi har djupgående information om över 1 miljon svenska företag. Detta innefattar samtliga aktiebolag, samfälligheter, bostadsrättsföreningar, utländska företag, ekonomiska föreningar m.m.

Hos oss kan du välja att köpa dina kreditupplysningar en och en till styckepris, eller välja vår premiumtjänst där det ingår 100 Kreditupplysning Bas per månad för endast 129 kr plus moms.

Kreditupplysningar gällande företagsformer som handelsbolag, kommanditbolag eller enskilda firmor erbjuder vi genom vår partnertjänst syna.se.

Kreditupplysning Privatperson

I vår partnertjänst syna.se erbjuder vi även avancerade kreditupplysningstjänster gällande personer som är folkbokförda i Sverige. En kreditupplysning innehåller bland annat uppgifter om betalningsanmärkningar, aktuellt skuldsaldo, företags- och styrelseengagemang, folkbokföringsadress och historik.

Varför ska jag ta en kreditupplysning?

En kreditupplysning hjälper dig att göra tryggare affärer. Oavsett om du arbetar med produkter eller tjänster, är kreditupplysningen ett snabbt och enkelt sätt att bedöma kundens betalningsförmåga innan du levererar.

Att undvika förlustaffärer är en viktig anledning till att göra kreditupplysningar, men informationen är även ett värdefullt verktyg för att våga tacka ja till nya affärer på faktabaserad grund.

Kreditupplysningen gör det inte bara möjligt att bedöma en persons eller ett företags kreditvärdighet. Den hjälper dig också att få hela bilden om dina kunder, samarbetspartners, leverantörer och konkurrenter – och att hitta nya affärsmöjligheter.

Hur mycket kredit du kan ge dina kunder bör bestämmas i företagets kreditpolicy. Kreditpolicyn reglerar hur du hanterar kredit i ditt företag och vilken ekonomisk risk du är villig att ta i dina affärer. Läs mer här.

Vad ingår i en kreditupplysning?

Vi erbjuder kreditupplysning i tre olika utföranden - Bas, Standard och Maxi. De innehåller olika mycket information, och är anpassade för att passa de olika behov du kan ha när du behöver utförlig information om ett företag.

Tabellen ger en översikt av vilken information som finns i respektive kreditupplysning.

Bas Standard Maxi
Alla betalningsanmärkningar
Fordringsägare och belopp
Skuldsaldo
Konkursförvaltare och kontaktinfo
Kreditklassning (1-5)
Obeståndsrisk
Kreditlimit
Tillfälliga skatteanstånd
Ekonomi
Arbetsgivaravgifter
Företagsinteckningar
Styrelse
Nyckeltal
Verksamhetsinformation
Detaljerad ledningsinformation
Verklig huvudman
Fordonsinnehav
Fastighetsinformation
Serveringstillstånd
Historisk styrelse
Risk- och klassningshistorik
Ärenden Bolagsverket

Sök och hitta företag

Sök i vår omfattande företagdatabas efter intressanta företag. Vi visar konstnadsfri grundinformation om varje företag, och du kan köpa till kreditupplysning av valfri typ.

Sök företag här