Om Kreditrapporten

I kreditrapporten.se får du Sveriges mest prisvärda kreditupplysning. Vi visar också svenska företags betalningsanmärkningar och konkurser med dagliga uppdateringar och statistik.

Här får du koll på ditt lokala näringsliv och överblick över svenska företags betalningsanmärkningar, konkurser och kreditvärdighet.

Förutom alla våra produkter tillhandahåller vi även företagsdata på begäran. Hör av dig på info@kreditrapporten.se om du söker listor på företag, branschinformation, konkursinformation eller annan företagsrelaterad data.

Var vi hämtar våra uppgifter

Alla uppgifter på Kreditrapporten är aktuella och kommer från Sveriges myndigheter.

Gratis bevakning

Med Kreditrapporten kan du bevaka din ort och bransch. Välj postort, län, bransch eller kombinera fritt för en ännu mer specifik bevakning. Sedan får du mejl varje vecka (eller varje dag om du har Premium) om det har kommit in nya anmärkningar.

Köp kreditupplysningar

Du kan gå vidare och köpa en kreditupplysning på företagen som finns med på sajten för att få mer information om vad anmärkningen gäller. Då får du veta bland annat vilka belopp det gäller, vem som är fordringsägare, vad det är för anmärkningstyp och vilken vecka det kom in i Kreditrapporten.

Du kan köpa en kreditupplsyning på valfritt Svenskt företag här

Prova Kreditrapporten Premium

Med Kreditrapporten Premium får du obegränsad tillgång till Kreditupplysning Bas och alla företags betalningsanmärkningar. Här ser du alla företags betalningsanmärkningar, skulder och konkursinformation direkt. Sök efter företag som intresserar dig och kontrollera deras betalningsdisciplin.

Kreditrapporten som tidning - med privatpersoner

Kreditrapporten.se är en webbvariant av tidningen Kreditrapporten. Den fysiska tidningen listar alla nya betalningsanmärkningar för både företag och privatpersoner, län för län, och kommer ut cirka 44 gånger per år.

Är du intresserad av privatpersoners anmärkningar kan du läsa mer om tidningen Kreditrapporten på Synas hemsida.

Kontakta oss

Vi tar gärna emot åsikter och förslag på hur vi gör Kreditrapporten bättre.

Du når oss på:
info@kreditrapporten.se

Kreditrapporten.se drivs av:

AB Syna
S:t Gertrudsgatan 3
211 25 MALMÖ

Läs mer om Synas övriga produkter och tjänster här