Bevakning av företag

Bevaka organisationsnummer, branscher och regioner

Med Kreditrapporten håller du enkelt koll på när företag får betalningsanmärkningar eller går i konkurs.

Välj om du vill bevaka enskilda företag, eller bevaka alla företag som verkar inom en viss bransch eller som finns i en viss region. Vi håller koll på företagen och skickar dig uppdateringar så fort det händer något.

Med Kreditrapporten Premium får du tillgång till dagliga uppdateringar om företagens status och anmärkningar, och en samlad bild av företagens anmärkningshistorik där du snabbt kan se om de fått betalningsanmärkningar under de senaste åren.

Skapa din bevakning kostnadsfritt idag och börja få viktiga uppdateringar direkt till din mail.

Översikt på företagen du bevakar

Med anmärkningshistoriken får du en bild av alla dina bevakade företag och kan snabbt se om någon har gått i konkurs eller fått betalningsanmärkningar under de senaste tre åren. Denna översikt ingår i Kreditrapporten Premium, och du kommer enkelt vidare till ett företags kreditupplysning genom att klicka på företaget.

Skapa en företagsbevakning kostnadfritt och börja bevaka företag.

Gå till Bevakningar

Mail när det händer något

Varje dag och vecka kommer det in information om betalningsanmärkningar och konkurser som gäller tusentals olika företag. Vi sammanställer informationen och skickar ett meddelande till dig om någon av dina bevakningar matchar de inkomna händelserna. Du får då möjlighet att fördjupa dig i vad som hänt i de omnämnda företagen, och kan agera utifrån informationen du får.

I mailet klickar du dig vidare till din personligt utformade lista av bevakningshändelser i kreditrapporten.se och tar del av anmärkningsinformation, konkursinformation, grunduppgifter med mera.

Ett exempel på bevakningsutskick via e-post.

Tre olika sätt att bevaka

Du kan bevaka företag på tre olika sätt, nämligen hur du väljer ut vilka företag du är intresserad av.

1. Enskilda företag

Du anger vilka företag du vill bevaka, och lägger till dem i en lista. Detta är speciellt användbart om du vill bevaka kunder, leverantörer, prospekt eller andra företag som är intressanta för din verksamhet.

2. Regioner

Genom att ange ett eller flera län eller orter kan du ringa in var du vill bevaka företag. Det går exempelvis utmärkt att bevaka alla företag belägna i Skåne, eller i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.

3. Branscher

Du kan också välja att bara bevaka företag som verkar inom vissa branscher, såsom "Byggande av hus" eller "Reklamverksamhet"

Oavsett vilka typer av bevakning du väljer får du alltid mail och en sammanställning av händelserna på kreditrapporten.se.

Skapa din bevakning och kom igång gratis. För att ta del av de dagliga utskicken och den praktiska sammanställningen av företagsbevakningen rekommenderar vi att du tecknar Kreditrapporten Premium från 129 kr. Och då ingår dessutom 100 kreditupplysningar.

Kom igång idag